Produse Tratament modern al plagilor Profilaxia Efectelor Secundare in Tratamentul cu Citostatice si Radioterapie Casca ELASTO-GEL Hypotermia

Casca ELASTO-GEL Hypotermia

Casca hipotermica ELASTO-GEL previne alopecia rezultata in urma chimioterapiei. S-a demonstrat prin numeroase teste ca hipotermia la nivelul epicraniului reduce aparitia alopeciei rezultata in urma chimioterapiei. Impactul psihologic si social pe care il are asupra pacientilor pierderea parului poate fi chiar dramatic, astfel ca trebuie depus orice efort in vederea eliminarii acestui efect secundar al chimioterapiei.


Utilizata ca tratament de sustinere (tratament paleativ), acest dispozitiv imbunatateste semnificativ calitatea vietii bolnavilor de cancer.


Mod de actiune:
Casca hipotermica ELASTO-GEL determina o vasoconstrictie la nivelul foliculilor parului de pe intregul scalp incepand de la frunte pana la gat. Vasoconstrictia si ritmul metabolic scazut rezultat restrictioneaza fluxul sanguin si patrunderea citostaticelor in celulele foliculilor de la nivelul parului.

 Casca ELASTO-GEL Hypotermia
Inapoi Cumparati acest produs