Produse Antiseptice si dezinfectanti Dezinfectanti pentru maini si tegumente Decontaman

  DECONTAMAN - Preparat pentru decontaminarea mainilor si a pielii.
 Proprietatile produsului:

DECONTAMAN este o lotiune de spalare si dezinfectare a mainilor, pielii si a parului cu proprietati excelente de curatare. DECONTAMAN curata si in acelasi timp, intrerupe lantul infectarii. Este adecvat atat pentru spalarea igienica a mainilor in conformitate cu recomandarile DGHM (DGHM = Societatea germana pentru Igiena si Microbilogie), cat si pentru spalarea corpului in cazul contaminarii cu MRSA (MRSA = Stafilococcus aureus multi rezistent) sau impotriva contaminarii cu alti germeni rezistenti la antibiotic, cum ar fi: enterecoccus rezistent la vancomicina. Produsul este excelent tolerat de piele - fiind similar unei lotiuni usoare pentru spalare si ingrijire.
Este eficient atat impotriva bacteriilor si a fungilor in conformitate cu recomandarile DGHM pentru spalarea igienica a mainilor, cat si impotriva virusului HIV/ Hepatita B in numai 30 de secunde. In plus, DECONTAMAN este eficient impotriva virusului MRSA in doar 30 de secunde. Produsul a fost testat pe 8 tulpini diferite de MRSA in conformitate cu standardul DIN EN 1040. Mai mult, a fost testat atat impotriva MRSA tulpina ATCC 33591, cat si impotriva tulpinii ATCC 6538 de stafilococcus aureus obisnuit.
DECONTAMAN nu contine fenoli, aldehide si alcooli. Parfumul nu contine compusi care cauzeaza alergii.

Domeniul de aplicare:

Spalarea igienica a mainilor, spalarea si dezinfectarea corpului. DECONTAMAN inlocuieste sapunul sau lotiunea de spalare obisnuita folosite in spitale, cabinete medicale sau sanatorii, industria alimentara. DECONTAMAN este ideal impotriva infectiilor din spitale, sanatorii, cantine si in industria alimentara.
Adecvat pentru curatarea delicata a pielii si dezodorizarea pacientilor cu incontinenta, inaintea operatiilor sau a celor imobilizati la pat.
Adecvat pentru zone sensibile ale pielii, a membranelor, ex.: spalaturile din zona genitala in timpul nasterii. Poate fi folosit pentru spalarea parului, in special in cazul uscarii, a descuamarii si mancarimilor la nivelul scalpului. Este foarte important in special pentru pacientii cu pielea foarte sensibila sau pentru pacientii imobilizati la pat/ sau a celor cu imunitate scazuta.

Proprietati antimicrobiene:

DECONTAMAN are proprietati antimicrobiene impotriva:
-bacteriilor (incl. MRSA)
- fungilor
- virusului hepatitei B/ HIV
Timp de expunere: 30 sec. Decontaman
  Inapoi Cumparati acest produs